Smoose

Open Source Ambassadeurs


 

We worden gemotiveerd door de overtuiging dat vrije overdracht van kennis en software fundamenteel is voor vrije markten en de vrijheid van mensen.

Open Source Aficionado

Smoose B.V. is een Nederlands open source bedrijf en kennishuis. Wij leven naar de overtuiging dat vrije overdracht van kennis en software fundamenteel is voor vrije markten en vrijheid in het algemeen. Smoose opereert volledig met open source oplossingen en is van mening dat alle bedrijven met vrije licenties moeten kunnen opereren. Met dit doel voor ogen leveren we open source (F)OSS solutions op het gebied van kantoorautomatisering. Voor deze oplossingen biedt Smoose verschillende vormen van dienstverlening.

Ons verhaal

Open Source; our way of living

Volledig open source werken is voor ons, als misschien wel de grootste ambassadeur in Nederland, vanzelfsprekend. Het streven is om alle organisaties, bedrijven en verenigingen de mogelijkheid te bieden om de voordelen van de betreffende diensten te laten ervaren en hen zoveel mogelijk vrij en met vrije licenties te laten werken. Smoose specialisten zoeken naar oplossingen die passen bij de behoefte en wensen van de klant en de huidige stand van techniek. We vernieuwen systemen naar de huidige standaarden en doen aanpassingen aan uw bestaande software. Aanpassingen geven we terug aan de community voor  doorontwikkeling. Dagelijkse motivatie komt uit het geloof in dat het gangbare beter kan. Het geloof in open standaarden en open markten is groot. Samen software ontwikkelen brengt vrijheid en transparantie in een markt die beheerst wordt door een beperkt aantal spelers. Op naar volledige transparantie en doorontwikkeling in plaats van afscherming.


Waarom open source?

Smoose cares

Ga jij met ons en duizenden anderen de open source uitdaging aan?