Smoose solutions

Voor IT-ontzorging

 

Smoose open source oplossingen brengen jouw organisatie verder. We integreren alle open source componenten die je nodig hebt. Selecteer in overleg met onze consultants de geschikte services. Wij verzorgen de integratie en nazorg. Profiteer zorgeloos van alle open source voordelen. 

Smoose Collaboration Suite

Op zoek naar een open source totaaloplossing voor jouw bedrijfsvoering? Maak dan gebruik van onze Collaboration Suite. Smoose biedt je de keuze voor een open source werkomgeving die aan jouw wensen en behoeften voldoet. We kunnen deze volledig integreren in uw business software en leveren de benodigde infra en productiviteitssuites. Dit lokaal, hybride of volledig cloud based gehost. Samenwerking is een krachtig voordeel. Onze Service Desk staat je bij met high-end service om succesvolle integratie te garanderen.

Geïnteresseerd? Graag integreren we diverse open source componenten, zoals: Nextcloud, LibreOffice, Zimbra mailservice, Apache webhosting en Ubuntu in uw dienstverlening. Voldoen onze pakketten niet aan uw wensen? We gaan ook graag in gesprek over maatwerk mogelijkheden.  

Smoose Collaboration Suite in praktijk

Smoose Core Services


 • E-mail services

  Zimbra is de open source mail-service die wij het vaakst integreren. De mailserver is verantwoordelijk voor het verwerken van de e-mails ...

  Lees meer

  Zoals de naam al doet vermoeden is de mail server een server die verantwoordelijk is voor het verwerken van e-mails: mails uitwisselen met clients en mails routeren naar andere mail servers. Smoose is Business Service Provider (BSP) van Zimbra. Zimbra is het open source platform van Synacor, gebaseerd op open standaarden. Het omvat functionaliteiten zoals e-mail, kalenders, taken, het delen van documenten en het beheer van social media.

  Zimbra beschikt over een uitgekiende web-interface en desktop client ondersteuning, zoals Outlook of de eigen Zimbra desktop client. Bovendien biedt Zimbra synchronisatie met bijvoorbeeld smartphones als mogelijkheid. Door de ondersteuning van Unified Communications kunnen we VoIP integreren binnen Zimbra.

  .

 • Identity Management

  FreeIPA is een geïntegreerde Identity en Authentiation solution voor Linux/UNIX open source omgevingen ...

  Lees meer
 • VoIP

  Internettelefonie is wijdverspreid in het bedrijfsleven. Bellen en gebeld worden over een computernetwerk is gangbaar geworden ...

  Lees meer
 • File Sharing

  Bestanden delen en samen bewerken is voor vrijwel alle bedrijven essentieel om productief te kunnen werken.  Met Nextcloud bieden we u een open source mogelijkheid waarin uw data beschermd is ...

  Lees meer
 • Ubuntu desktop

  Ubuntu is het meest bekende en populaire open source Operating System voor desktop, IoT devices en de Cloud. Ubuntu desktop is een van de componenten die wij kunnen integreren in uw (vernieuwde) bedrijfsnetwerk / infrastructuur ...

  Lees meer
 • Consultancy

  Alle Smoose medewerkers zijn gepassioneerd over open source. Wij geven u graag een advies over hoe het in uw bedrijfsvoering te integreren ...

  Lees meer
 • Systeem- en netwerkbeheer

  Met onze systeem- en netwerkbeheer diensten haalt u het maximale rendement uit automatisering en kunt u zorgeloos aan de slag ...

  Lees meer

Partner services

 • Security

  Veiligheid van data is momenteel een hot topic. Met onze diensten op security-vlak kunt u zorgeloos werken met de data die u creëert en verzamelt. Diverse QuiviDet offline- en online security checks behoren tot de mogelijkheden om de pijnpunten binnen uw organisatie op te lossen.

 • Domeinregistratie

  Selecteer de domeinen naar keuze. Hostghost registreert ze en onderhoud de betreffende registratie. Alle activiteiten op dit gebied worden u uit handen genomen.

 • Web hosting

  Web hosting is onderdeel van de Smoose Collaboration Suite. Hostghost ontwikkelt en beheert complexe infrastructuren voor klanten uit onder andere de telecom en transport sector. Virtualisatie en cloud hosting zijn onze specialismen en vormen de kern van onze dienstverlening.

 • Odoo ERP solutions

  Onze partner Onestein is gold partner van Odoo. Een compleet open source ERP-systeem. Uw administratie, leads, sales, vacatures, website en webshop. Allen kunnen worden ontwikkeld en onderhouden in één systeem.

Meer weten over werken met open source producten en services? Interesse om jouw werkomgeving in te richten naar open standaarden?